Rutiner och nytt samarbete

>> Detta inlägg finns i sin helhet på sidan http://lisavinsa.weebly.com/blogg <<

Som många av er mina läsare antagligen har förstått så ägnas den största delen av min vardag åt träning. En vanlig dag kan se ut enligt följande: 

  • ​​​​07.20 klockan ringer.
  • 08:30 dagens första pass klockas igång (detta kan variera beroende på pass och passets längd). 
  • 11:30 lunch 
  • VILA (ofta sover jag 20-30 min) 
  • 15:00 mellanmål 
  • 16:00 dagens andra pass (även här varierar starttiden beroende på pass och tid). 
  • 18:00 middag 
  • 21:00 kvällsfika
  • 22:00 läser en bok 
  • 22:30 godnatt 

​Som ni säkert kan utläsa enligt ovan så är skidåkningen numera en livsstil vilket kräver att mycket runt omkring även det måste fungera. Ekonomiska bitar, vila, återhämtning, kost osv. Jag vill därför passa på att rikta ett stort tack till mina sponsorer som gör det betydligt lättare för mig att satsa på min skidåkning och möjliggör min vardag att se ut enligt ovan. Camp Ripan, Kiruna Advokatbyrå, Sparbanken Nord, Hanséns maskin och entreprenad, LTH traktor, Mats golv och måleri, Hörvalls bussar och Vianor. Utöver detta även Craft som förser mig med kläder, Madshus med skidor, Hestra med handskar, Bliz med glasögon, alpina med pjäxor, elpex med rullskidor och Arctura med godaste lunchen. NI är guld. 

Picture

Glädjande nog så kan jag även stolt presentera ett nytt samarbete med Umara som framöver kommer att hjälpa mig att hålla energin uppe under alla de träningstimmar som genomförs under året. Umara är ett relativt nytt idrottsnutritions märke uppstartat av Simon Gustavsson och Tommy Ivarsson år 2013 och har sedan dess tagit stora kliv in på marknaden. I måndags hämtade jag ut mitt första paket som innehöll ALLT (sportdryck, bars, gel, återhämtningsdryck, energishots, koffeintabletter mm). Hittills har jag hunnit testa sportdrycken och en bar med smak av körsbär. För att orka träna på den nivån som jag gör så är sportdryck under träningspassen ett måste. Tack vare att Simon och Tommy har arbetat med kolhydratsammansättningen i sportdrycken så tas den snabbare upp i musklerna och är på så vis även snällare mot magen. Detta är mycket tacksamt för mig som ofta har upplevt att jag får ont i magen då jag dricker sportdryck. Ett stort plus för Umaras sportdryck alltså. Även baren verkar snällt mot magen och är baserad på havregryn samt naturligt smaksatt med frön, frukter och bär. Vill ni läsa mer om allt som Umara erbjuder så tipsar jag er om att klicka in på deras hemsida: umarasports.com/. Min klubbkompis Viktor är även han ambassadör för Umara och skriver om produkterna i ett av sina inlägg, in och kika här: viktorbrannmark.com/2017/10/07/hemma-i-ostersund-umara/
Picture

Picture

För er som tillika mig själv tycker om att lyssna på poddar så har även Umara Simon och Tommy podden Prestera mera. Här pratar dem om allt möjligt som har med idrott, prestation och nutrition att göra. Allt för att helt enkelt kunna prestera mera, väldigt lärorikt och ett bra ”sällskap” i lurarna under träningspassen. 

Picture

SÅ tacksam över alla ovannämnda samarbetspartners så laddar jag i skrivande stund för säsongen som väntar. På söndag bär det av mot Idre för att äntligen byta rullskidorna mot skidor och asfalt mot snö. Vintern närmar sig och jag är verkligen laddad och taggad inför vad som komma skall. Men först, en sväng på gymmet och en vilodag som kommer att innehålla en massa vallande och packande. På återhörande! 

Picture

Fullt fokus framåt, blicken uppåt och ett leende på läpparna. Så ska säsongen inväntas!

>> Detta inlägg finns i sin helhet på sidan http://lisavinsa.weebly.com/blogg <<

DELA