Min favorit plats

 Detta inlägg finns i sin helhet på Sofie Gidlund hemsida https://sofie-gidlund.com/

Lördag igen. Har ägnat hela dagen åt att skriva klart den första uppgiften vi har i kursen klimatförändringar. Det var en väldigt rolig men också klurig uppgift där vi skulle reflektera kring hur olika faktorer som påverkar klimatet och människans välbefinnande också påverkar varandra. Som sagt mycket tänkande.

Blev klar för en liten stund sedan och nu har jag nyss kört ett jobbigt konditions och styrkepass med lite hopprep och olika övningar för hela kroppen. Så skönt att röra på sig efter en hel dags stillasittande. Ikväll ska jag gå på konsert med pappa som varit här i Luleå på jobb över helgen. Det blir roligt.

Tänkte visa lite bilder från förra veckans Söndag. Då jag, mamma och Herrman var på promenad i Vassi som nog är min favorit plats i hela världen. Det var en sådan där perfekt höstdag, med krispigt väder och magiska färger.

P1020646

Vackra, vackra byn.

P1020649

Herrman blickar upp mot Vassitjåkka.

P1020652P1020655P1020660

Vi hade en prima fin promenad. Herrman gillar verkligen fjällen.

P1020686

Han gillade speciellt alla småbuskar och myrar.

P1020687P1020724

Såhär glad blir man av Vassi.

P1020729

Mamma blickar ut över vyerna.

P1020731

Magiskt, stilla och spegelblankt.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Sofie Gidlund hemsida https://sofie-gidlund.com/

DELA
Sofie Gidlund

Jag är en kirunatjej född 1996 som flyttade till Gällivare för att gå på alpint skidgymnasium och tävlade i alpin skidåkning ett antal år. Jag älskar att vara glad och att uppleva nya saker och platser. Favoritsysselsättning? Jo det stämmer, skidåkning…