Karate & Kickoff camp 2017

Deltagare i Kumite & Kickoff lägret i Kiruna 25-27 augusti 2017.

Kumite & Kickoff lägret i Kiruna 25-27 augusti 2017 samlade närmare ett 35-talet utövare från Norge och Sverige för att träna under välmeriterade mästaren Sempai Jimmie Collin som var inbjuden gästinstruktör.

På lägret deltog det 8 stycken klubbar, 3 från Norge och 5 från Sverige. Finnsnes Karateklubb Norge, Nordlysbyen Kyokushin Karateklubb Norge, Alta Karateklubb Norge, Luleå Kyokushin klubb, Oyama Karate Kai Solna, Umeå Karatesällskap, Kristinehamn och Kiruna Karateklubb. 5 Svartbälten, 10-talet brunbälten och massvis av andra grader deltog på lägret.
Med på lägret var bland annat Sensei Erik Anders Helin 3dan och John-Annar Olsen 2dan från Norge och Finnsnes Karateklubb.
Sempai Roald Joks 2dan, Norge och Nord­l­ysbyen karateklubb i Alta. Sensei Johan Edin 4dan från Umeå Karate Sällskap samt Sempai Daniel Lundgren 1dan från Luleå kyokushin klubb. Lägret startade på fredagkväll och slutade på söndag eftermiddag. Lägret innehöll ­massor av roliga pass med många bra tankar och tips från Jimmie Collin på hur man kan blir en duktig fighter.
– Jag är så imponerad av vår barn som var med på alla passen och hur duktigt dom kämpade på hela helgen, säger Ronnie, Kiruna karateklubbs klubbledare och huvudinstruktör.

31 augusti,1-2 september 2018 är det dags igen för kumite och Kickoff­läger i Kiruna med Sempai Jimmie Collin. Nu under september så är det nybörjarintag och massor av barn, ungdomar och vuxna har anmält sitt intresse att börja träna karate. Nu denna termin så är det även start av Lek & Knattekarate för mindre barn, 5-7 år födda 2010 och 2011.
På första premiär­passet för Lek & ­Knatte karate i början på september, så kom det massor av barn som ville pröva på karate.
Det är med andra ord en mycket spännande säsong att se fram emot.